The Cookie Dough Cool-lection
Vanilleroomijs met stukken chocolate chip koekjesdeeg
Als de Amerikaan van iets meer houdt dan van Chocolate Chip Cookies, dan is het wel van het deeg van deze Chocolate Chip Cookies. In 1986 wisten we al dat we iets moois in handen hadden met ‘s werelds eerste Chocolate Chip Cookie Dough roomijs, alleen konden we in de fabriek geen grote hoeveelheden koekjesdeeg tegelijk in de pints krijgen. Ze plakken nogal. In 1991 is het ons toch gelukt om de machines zo in te stellen dat de deegstroom optimaal is om de hele wereld te voorzien van deze all-time favorite! Nu ook in een handige multipack met 4 mini cups om samen van te genieten.
The Cookie Dough Cool-lection
Vanilleroomijs met stukken chocolate chip koekjesdeeg
Als de Amerikaan van iets meer houdt dan van Chocolate Chip Cookies, dan is het wel van het deeg van deze Chocolate Chip Cookies. In 1986 wisten we al dat we iets moois in handen hadden met ‘s werelds eerste Chocolate Chip Cookie Dough roomijs, alleen konden we in de fabriek geen grote hoeveelheden koekjesdeeg tegelijk in de pints krijgen. Ze plakken nogal. In 1991 is het ons toch gelukt om de machines zo in te stellen dat de deegstroom optimaal is om de hele wereld te voorzien van deze all-time favorite! Nu ook in een handige multipack met 4 mini cups om samen van te genieten.
Het verhaal onder het deksel
Onze Burlington Scoop Shop had een smaaksuggestiebord en deze smaak werd anoniem gesuggereerd. Van bij de introductie was het een enorme hit. Omdat de Burlington Scoop Shop de meeste smaken zelf maakte, was deze smaak alleen daar verkrijgbaar. De mensen kwamen van overal om CCCD te proeven. Eén van onze medewerkers herinnert zich een groep meisjes van de universiteit van Vermont die de hele berg af wandelden om te ontdekken dat er geen CCCD meer was. Ze gingen naar de kruidenierswinkel aan de overkant en kochten een rol koekjesdeeg. Ze namen deze mee, bestelden vanilleroomijs, sneden de rol in stukjes en mengden ze onder het ijs.