Smaak Goeroes

Onze Smaak Goeroes durven dingen die geen enkele ijsmaker ooit heeft gedaan. Van chips tot grote chunks chocolade. Elke Ben & Jerry’s smaak die ze maken is uniek, zoals alleen maar onze Smaak Goeroes deze kunnen creëren.

Ingrediënten in schalen op een tafel

Smaakgoeroes zijn de architecten van euforie. Ontwerpers van ijskoude lotsbestemmingen. Meesters van de lekkere trek. Elke chunk en swirl heeft een verhaal, en smaakgoeroes zijn de schrijvers. Het zijn gekke wetenschappers, fijnproevers en alles daartussenin. Wanneer ze geen nieuwe en spannende smaken aan het karnen zijn om onze fans in verrukking te brengen, verkennen ze de nieuwste foodtrends en overdenken ze de lekkerste ijsdilemma’s, zoals hoe ze nog meer chunks in elke hap kunnen krijgen.

Hoe een droom een ijsbeker wordt

Hoe veranderen de smaakgoeroes een overheerlijk idee in een unieke smaak die onweerstaanbaar is voor onze fans? We zijn blij dat je het vraagt.

Er zijn talloze routes naar het land van ijsperfectie. De smaakgoeroes beginnen soms met een idee voor een smaakprofiel — zoals een ijsversie van een van hun favoriete desserts (zoals Cookie Dough en Chocolate Fudge Brownie) — en werken dan terug om er ijs van te maken. De truc hier is om de ervaring van het originele dessert over te brengen, van smaak tot textuur en zelfs geur, allemaal verheven tot overheerlijk ijs.

Of ze beginnen met een basissmaak waarvan ze weten dat fans er dol op zijn — zoals chocolade of zoete room — en voegen hier vervolgens de spannendste chunks en swirls die ze kunnen bedenken aan toe. Voor Netflix & Chilll’d begonnen ze bijvoorbeeld met pindakaas-ijs — een goed begin — en voegden ze vervolgens pretzels en fudge brownies toe voor een zachte en knapperige, zoete en zoute smaak die je bij elke hap opnieuw verrast.

En soms worden de smaakgoeroes midden in de nacht wakker, opgeschrikt door de intensiteit van een idee dat zo innovatief is, zo stoutmoedig buiten de gebaande paden, dat de wereld er misschien nog niet klaar voor is. En dan ontstaan geheel nieuwe creaties zoals sundaes of zuivelvrije bekers. Hun genialiteit kent geen grenzen en we danken hen elke dag opnieuw voor hun diensten aan de dessertdecadentie. Petje af, smaakgoeroes!

Heb je een idee voor de volgende sensationele smaak van Ben & Jerry’s? We horen het graag!