Cookie Dough
Vanilleroomijs met stukken koekdeeg met chocostukjes en cacaofantasiestukken.
In 1986, kregen we een tip van een fan: waarom geen cookies combineren met ice-cream? Klinkt heel gewoontjes voor ons, maar in dezer tijd was dit n’ice idee moeilijk om koe-l te maken. Onze machines konden de grote chunks van deeg niet aan. In het begin sneden we daarom de cookies en smeten deze in het vanille-ijs. Vijf jaar later, vonden we de perfecte (geheime) techniek om dit in grotere hoeveelheden fairrukkelijk ijs te produceren. Deze fan-favo is sinds meer dan ook 20 jaar ook fairtrade gecertificeerd. Zo veel geluk in 1 pint!
Cookie Dough
Vanilleroomijs met stukken koekdeeg met chocostukjes en cacaofantasiestukken.
In 1986, kregen we een tip van een fan: waarom geen cookies combineren met ice-cream? Klinkt heel gewoontjes voor ons, maar in dezer tijd was dit n’ice idee moeilijk om koe-l te maken. Onze machines konden de grote chunks van deeg niet aan. In het begin sneden we daarom de cookies en smeten deze in het vanille-ijs. Vijf jaar later, vonden we de perfecte (geheime) techniek om dit in grotere hoeveelheden fairrukkelijk ijs te produceren. Deze fan-favo is sinds meer dan ook 20 jaar ook fairtrade gecertificeerd. Zo veel geluk in 1 pint!
Het verhaal onder het deksel
Onze Burlington Scoop Shop had een smaaksuggestiebord en deze smaak werd anoniem gesuggereerd. Van bij de introductie was het een enorme hit. Omdat de Burlington Scoop Shop de meeste smaken zelf maakte, was deze smaak alleen daar verkrijgbaar. De mensen kwamen van overal om CCCD te proeven. Eén van onze medewerkers herinnert zich een groep meisjes van de universiteit van Vermont die de hele berg af wandelden om te ontdekken dat er geen CCCD meer was. Ze gingen naar de kruidenierswinkel aan de overkant en kochten een rol koekjesdeeg. Ze namen deze mee, bestelden vanilleroomijs, sneden de rol in stukjes en mengden ze onder het ijs.