Doe mee aan de Ben & Jerry's wedstrijd en win bioscooptickets voor Kinepolis!
Lees meer - WIN BIOSCOOP TICKETS MET BEN & JERRY'S! Lees meerSmaakgoeroe Eric Fredette Angry Chef voert smaakmagie uit
Eric Fredette leeft, ademt, droomt lekker eten. Onze buitengewone smaakgoeroe, ook wel “Angry Chef” genoemd, is een meester in het verzinnen van indrukwekkende eetbare creaties. Dit is afkomstig van decennialange culinaire ervaring op het werk en thuis. “Ik heb nog nooit een baan gehad die niet met eten te maken had,” merkt Eric op.
Eric maakt de hele dag indrukwekkende roomijscreaties bij Ben & Jerry’s en het gebeurt vaak dat hij 's avonds thuis, in zijn vroeg-Amerikaanse boerderij, kookt voor vrienden en buren, die al weten dat een maaltijd bij Eric gegarandeerd overheerlijk is. "Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik thuis kom en verder doe wat ik graag doe,” zegt Eric.
Zijn verbondenheid met voedsel gaat ver, van zijn kippen in de achtertuin die hem verse eieren geven, tot zijn obsessief onderzoek in verband met voedingstrends, verkennen van internationale restaurants en constant experimenteren met nieuwe ingrediënten. Eric is een expert, dat staat als een paal boven water, en dat is een heerlijk voordeel voor ons allemaal. De passie van Eric heeft geleid tot enkele baanbrekende smaakcreaties zoals de nieuwe Ben & Jerry’s Cores.
Lees hier zijn verhaal:
Doe mee aan de Ben & Jerry's wedstrijd en win 1 jaar Tony's chocolonely!!
Lees meer - WIN 1 JAAR TONY'S CHOCOLONELY MET BEN & JERRY'S! Lees meerOp zoek naar een reden om vanavond ijs te laten bezorgen? Geen paniek, wij hebben 10 goede redenen waarom je jezelf zou moeten verwennen!
Lees meer - 10 hele goede redenen om ijs te laten bezorgen! Lees meerVan melk en room tot cacao, vanille en suiker: er gaan veel ingredienten in een pint Ben & Jerry's ijs. Ons linked prosperity business model heeft als doel om iedereen die meewerkt aan het product zijn eerlijk deel te geven.
Lees meer - Van koeien tot cacao: ons linked prosperity business model zorgt dat boeren een eerlijk deel krijgen Lees meer